HEM
HEM
Musik
föregående nästa

Trevliga elever som läst Les cousins Karlsson – och spelar den som pjäs

JANUARI

Deltog i singer song-festivalen Lund Berättar, på restaurang Kulturen, med ett par egna låtar och inbjöds till Skaraborgs visfestival!

FEBRAURI

konferencier Umefolk-festvalen underbar som vanligt.

MARS

Har med text i antologin "Brev till min dotter" Release på Bonniers.

APRIL

På franska grundskolan på Essingen och talar med trevliga elever som läst Les cousins Karlsson – och spelar den som pjäs. Akilov –attentat på drottninggatan, avlyssnar paniken från centralen
Svart streckSom vanligt ett antal besök i Frankrike: Bland annat en långtur från Auxerres Les Caractères-festivalen till Calais, Paris och Mulhouse. Boken "Petit histoires pour les futur et ex divorcés" (Berättelser för till- och frånskilda, noveller) , vikingaromanen "Le Viking qui voulait épouser la fille du soi" (Blandat blod) och barnboksserien om Kusinerna karlsson, Les cousins Karlsson" (Edition Thierry Magnier). Franska Grabben-filmen går i fransk teve. En höjdare var när jag lyckades intressera min uppväxtstad Karlskrona kommun för den bretonska festivalen "Livre&mer" som jag gästat 2016. Städerna Concarneau och Karlskrona är lika varann! (hamnstäder, 1700-talet) Vi plankade idén rakt av och Karlskronafestivalen Bok & Hav är nu etablerad, nästa år på tredje året. Inträffar i maj och innehåller mycket mer än böcker: historia, båtturer och miljöfrågor runt Östersjön. Se mera senare. Franska filmbolaget Troisieme Oeil som gjort fransk film av Grabben i graven bredvid (den är sämre än den svenska tycker jag, men har gått i fransk teve) vill nu göra egen fortsättning på denna teveserie, med eget manus! Jag tackar nej.


Rött streck
SE BILDER FRÅN 2016 I URVAL >>Filmat samtal i ÖrebroJanuari: Visfestival i Lund. Februari: Folkmusikfestival i Umeå. Mars: Allmän trivsel på poeten på hörnet och planering av Rosenboms boklåda. April:Framträdande på Väven i Umeå
Maj:
Bok och hav i Karlskrona.
Sommar:
9:e delen av Kusinerna Karlsson kommer ut, "Trassel och trumpeter", Engångsorkestern håller sedvanlig konsert, leder litteraturquiz i Lund.Och på Poeten på hörnet fortsätter folkmusikjammen varannan vecka, under ledning av Susanna Martin. Det blir författarbesök också!

Kolla Poetens hemsida eller facebook!

Folkmusikjam för alla åldrar. Varannan vecka.© 2018 Katarina Mazetti. All rights reserved. Webdesign ThorntonArtwork