HEM
HEM
Musik
föregående nästa

Här delar jag ut stipendiet Skarven till Sara Paborn, iförd Stadsbudskårens mössa.

Svart streckJanuari: Visfestival i Lund igen, framträdde med egna låtar. Har skrivit rätt många under åren, ska göra liten skiva med dem snart! (inbjudan ny visfestival)

Februari: Folkmusikfestival i Umeå. Pratade Snö kan brinna som handlar om folkprogg på gator och torg på 70-talet, spelade.

Mars: Trivsel på Poeten på hörnet men inser att jag måste lägga ner det, har inte råd längre. Planerar nya böcker till Rosenboms boklåda, bla annat Calle Hård."En kort promenad på vattnet" och Maria Steens fortsättning på "Så putsas en skitstövel". Den heter "En liten jäkel över bron" och kommer i sommar. Vi säljer på Skärgårdskraft på Tjurkö och på nätet.

April: Framträdande på Väven i Umeå tillsammans med finländske författaren Lars Sund.

Maj: Bok och hav Karlskrona. Trevlig bokmässa, missa inte den ett annat år! Här finalen på Skärfva herrgård.där jag delar ut stipendiet Skarven till Sara Paborn, iförd Stadsbudskårens mössa.

Juni: 9:e delen av Kusinerna Karlsson kommer ut, "Trassel och trumpeter". Artiklar i lokalpressen…


Rött streck
SE BILDER FRÅN 2017 I URVAL >>Filmat samtal i Örebro22 juli 2018: Engångsorkestern (orkester hopsatt av vänner och bekanta, i år 14 musiker) spelar på Tjurkö Skärgårdskraf. 4 augusti: Leder litteratur-quis i Lund, Bjeredsparken – se Lunds eventkalender. Skrivarkurs på Aspö, Blekinge 19-22 September: Förlaget Historiska Media firar 10-årjubileet av romanserien Släkten, där jag skrev första delen, "Blandat blod" från vikingatiden. Sammanfaller något med ett event i Mulhouse i Alsace, på universitetet, där jag ska diskutera den svenska barnboken i samband med serien Kusinerna Karlsson.Försöker delta i båda. Och i slutet av september som vanligt Göteborgs bokmässaa, där jag framträder på flera scener och signerar i Alfabetas monter.
6 oktober:
Framträdande på visfestival i Mariestad tillsammans med några av mina absoluta favoriter!November, början: Framträdande Ekenäs, Finland. 23 nov till 3 December: håller jag skrivarkurs i Indien, platser kvar, mer om detta genom Ganesha travel, mera om detta senare! Kom med!
Filmat samtal i ÖrebroJust nu vet vi inte om Poeten på hörnet blir kvar som eventställe, förhandlingar pågår! Crowdfunding? Förslag?

Kolla Poetens hemsida eller facebook!© 2018 Katarina Mazetti. All rights reserved. Webdesign ThorntonArtwork