HEM
HEM
Blandat blod
Affisch för "Blandat blod" som just släppts i Frankrike.
Svart streckHösten 2014, ett axplock

Augusti började med ett par program i Karlavagnen. Trevligt att göra radio igen, jag arbetade ju på SR i femton år. Gjorde ett par "Tankar för dagen" också. Planerar hösten på Poeten på hörnet – massor av intressanta framträdanden, gå in på poetenpahornet.se.

September Började med ett udda uppdrag som moderator på en kyrkogårdskonferens. Otippad spinoff-effekt av Grabben i graven bredvid… Bokmässa i Göteborg med framträdanden och signeringar, som vanligt. Lämnar manus till dramamonologen "Var la jag mitt liv", beställd av Blekinge-Kronobergs regionsteater. Den har premiär 30 jan.

Oktober Börjar med turne i Frankrike: Paris, Pau, Rennes m fl, pocketfestival i Gradignan utanför Bordeaux. Både barnböckerna om kusinerna Karlsson och vikingaromanen Blandat blod går bra, signerar mej till värk i handleden. Slutarbete på del 6 av kusinböckerna, Pappor och pirater, som utspelar sej vintertid och kommer lagom till sportlovet ungefär.

November Strödda biblioteksbesök. Snabbtur till Paris igen, spelar dragspel på svenska kulturhuset för att marknadsföra kulturkanalen Artes film om svenska författare (Mankell, Mazetti, Stridsberg, Khemiri) Den visas i fransk-tysk teve 12 nov och får enligt uppgift bra press. Börjar skriva krönikor i ETC. Inbjuden till bokmässa i Leipzig, våren 2015.

December Till Umeå, har varit med och skrivit manus till den stora konserten "Musik när livet var som bäst". (5-6 dec) Till stor bokmässa i Sofia, Bulgarien, 10-12 dec. Ska prata om mina böcker och spela llte tillsammans med fantastisk guddotter Sofia (bl a i Winhill-Losehill) . Arbetar med kapitel för vårens årsbok för museet Kulturen i Lund.


Rött streck
SE BILDER FRÅN VÅREN 2014 I URVAL >>SE BILDER FRÅN SENHÖSTEN 2013 I URVAL >>
Filmat samtal i Örebro
>>
Jag kom aldrig igång med den utlovade bloggen Gudmodern, tack alla som skrivit och frågat. Skriver nu krönikor i ETC en gång i månaden i stället.

Läs krönikorna här!

Börshuset i BordeauxHedermiddag för författare i Börshuset, Bordeaux. Alla var där, borgmästaren också. Svart streck

Med översättare Lena Grumbach (till vänster) på sydfransk tjurfäktningsarenaMed översättare Lena Grumbach (till vänster) på sydfransk tjurfäktningsarena. Svart streck Jam hemmaJam med musikervänner, hemma! Svart streck PO Enqvist och Jon KalmanMed Jon Kalman Stefansson (Island) och P-O Enqvist i Montpellier Svart streck

© 2014 Katarina Mazetti. All rights reserved. Webdesign ThorntonArtwork