HEM
HEM

Blandat blod
Birgit, en livsrädd poet från en liten västerbottnisk by, Vackergunilla som kör tung motorcykel med dragspelet på ryggen, överlevaren Joakim med Vietnammärket trotsigt på manchesterkostymen och den gåtfulle Brecht, genialisk saxofonist som bokstavligen klättrar på väggarna lever tillsammans i 70-talets trassligaste kärleksaffär i ett kollektiv på Ön i Umeälven. De demonstrerar, älskar, spelar folkmusik och förlovar sig med varann i grupp under norrskenet, tills livet brutalt tvingar ut dem ur deras naiva bubbla. Idyllisk tragikomedi som utspelar sej i en levnadsglad och äventyrlig tidsålder när världen kom till Sverige och Norrland - och musik fick spelas av alla. (Bonusmaterial: noter).

"Snö kan brinna"släpps 12 oktober. (Tjuvstart: presentation i tv:s Gokväll 16 augusti, samt på bokmässan i Göteborg.)

Rött streck

>> 12-13 september
Novellfestival i Lund! Katarina Mazetti läser nyskriven novell på Konsthallen lördagen kl 15:30

http://www.litteraturhuslund.se

>> 16 september
Katarina medverkar i Gokväll i teve, intervju om nya boken med Beppe Starbrink. Spelar dragspel!!

>> Kulturnatten i Lund 2015
"Snö kan brinna", konsert med Katarina Mazetti och Röda Kapellet den 19 september kl. 20:00 Kulturens Auditorium i Lund

>> På Bokmässan i Göteborg
Katarina medverkar i flera programpunkter, bl a torsdag kl 17 i ett framträdande tillsammans med Patrik Lundberg om näthat, lördag kl 9.30: "Gruppförlovning, någon?", söndag kl 13.30 presentation av nya boken "När livet var en revolution" och 15.20 scenprogram

>> 8-11 oktober
Litteraturfestival Les Ecritures Croisées i Aix-en Provence, med bl a Henning Mankell.

>> 12 oktober
Release av "Snö kan brinna" på Stallet i Stockholm. Massor av musik! Info om senare framträdanden i höst (bl a i Umeå och Varberg) kommer så småningom.

Rött streck
SE BILDER FRÅN VÅREN 2015 I URVAL >>


SE BILDER FRÅN HÖSTEN 2014 I URVAL >>

Filmat samtal i Örebro>> 5 sept kl 15 spelar Författarbandet, Bengt Liljegren- Katarina Mazetti- Niklas Törnlund, på Naturum Vattenriket, Kristianstads bokfestival!

Börshuset i BordeauxLjungby Ljungby berättarfestival i juni: Jag hade bl a i uppdrag att hoppa fram bakom Harry Brandelius gravsten och spela "Gamla Nordsjön…Märkligaste giget i år.Karlskrona
Framträdande med Engångsorkestern 2015 på Skärgårdskraft i Karlskrona, där vi numera säljer lokala författare ur "Rosenboms boklåda".Sigtuna Signering på litteraturfestival i Sigtuna, biblioteket anordnade deckarjakt med kusinerna Karlsson.

© 2016 Katarina Mazetti. All rights reserved. Webdesign ThorntonArtwork